Cauta...

15 februarie 2012

Ganduri de dupaNimeni nu imi poate spune pe cine, cum si de ce sa iubesc, insa oricine imi poate spune in felul lui ce inseamna iubirea. El mi-a spus-o de nenumarate ori, in extrem de multe feluri. Mi-a aratat-o in culori vii, pale, dar si moarte. El mi-a expus-o natural, mi-a descris-o floral, printr-un colorit viu si atragator. Apoi, am aflat ca exista si iubirea aceea pe care o crezi din tot sufletul, si nu iti este numai daruita, ci o si impartasesti. Apare senzatia de reciprocitate, si in final momentul in care iti dai seama ca asta a fost...o senzatie. Iubirea a existat la un anumit nivel, si s-a naruit odata cu aparitia urmatoarei. Si astfel, el mi-a aratat ce este iubirea in adevaratul sens al cuvantului...in primul rand nu este un cuvant. Bineinteles ca nici "te iubesc" nu sunt doua cuvinte. Se numesc sentimente, si sunt acele sentimente parca de neatins, pe care cand le ajungi esti atat de confuz, incat uiti cum trebuie sa le pronunti. Poti sa le pronunti? Pe cat de greu imi era sa pronunt acest lucru, pe atat de frumos mi se pare acum. Am mai cunoscut iubirea si altfel. Nu mi-a fost aratata, pur si simplu, ci am gasit-o eu acolo, in interior. Nu imi era adresata, si nu am nicio problema cu asta...sunt fericita pentru ca am putut, pur si simplu sa o gasesc.
Uneori am impresia ca nici eu nu stiu ce dorinte se ascund in propriul meu trup, in sufletul meu sau in pura gandire pe care o am. Cert este ca una dintre ele este aceea de a iubi si de a fi iubita. "I'm hopeless, and awkward, and desperate for love..." urla in mintea mea in momentul in care ma gandesc la viata mea sentimentala. La prieteni, familie, iubiti, cunostinte, amici, obiecte, cadouri, mirosuri, atingeri, tot ce am iubit, iubesc si voi iubi intreaga viata.
Am sentimentul. Nu - siguranta ca asa voi ramane toata viata. Ma voi indragosti continuu si voi iubi in permanenta. Adevarat, cel mai frumos este cand te indragostesti a doua oara de aceeasi persoana. Si a treia oara, si a patra, si tot asa, pana iti dai seama ca dragostea nu moare niciodata, indiferent de nivelul la care se afla.
Mi-e dor de multe lucruri, nu imi pare rau pentru nimic, dar nu vreau sa mai trec prin unele chestii in viitorul apropiat. "O sa fie bine" suna deja cliseic pentru mine, iar cuvintele, care de cele mai multe ori fac cat o mie de fapte, pot insemna si pentru mine nimic.

Atat pentru aici. S-a dus pur si simplu ca servetelul acela pe care intr-o zi de iulie l-am lasat sa zboare deasupra dealurilor. Ce s-a intamplat cu locul in care a cazut? Acolo am pus punt; si virgula.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ganduri,sentimente,amintiri:X [BuBu]