Cauta...

4 mai 2014

Despre femei...de la una din ele.

Exista femei en-gross si en-détail.
Primele pot fi gasite aproape la bax, impachetate frumos si cu fundita. Apoi ajungi in alta zona a Bucurestiului si gasesti una la fel...dar mai ieftina.

Iti dai seama ca mai sunt cateva ca ea...si nu iti doresti asta...dar te multumesti cu ideea ca se poate mai rau...ca la en-gross.

Te incanta ideea de "editie limitata"? Sunt prea scumpe, si de obicei le prind "aia" plini de bani care isi fac rezervare cu cateva luni inainte.

Cele unicate sunt cel mai greu de obtinut
Aici exista doua variante: pe comanda si pe gasite.

Prima varianta e simpla. Ca la masina: domne, vreau motor puternic, dar sa consume putin (daaa, siguuur), vreau full cu piele si lemn (aici intervine pretul, ne multumim cu silicon ;) )

Ei, femeia gasita...asta e o comoara. Stii, ne gandim la niste mingi de fotbal.
Exista o gramada semnate dupa meci, sau care au intrat in poarta cui trebuie in habar n-am ce finala...ei alea ajung uneori si cadouri sau in magazinele echipelor.
Treci pe langa ea si zici "aaaaa uuuuuu ooooooo aaaaa nu pot sa cred ca am gasit mingea asta, sau tricoul astaaa sau aaaa, orice lucru de genul asta"
Si o iei acasa. Ai grija de ea ca de ochii din cap, iti zic eu...si stii de ce? E unicata. Nu este la comanda, dar parca a fost facuta pentru tine.
De multe ori lucrurile (si acum ne gandim la femei) facute pe comanda ies esecuri totale, si stii de ce?

In imaginatia unui barbat normal si bine crescut, femeia trebuie sa fie frumoasa, aratoasa, fidela, inteligenta, sa stie sa gateasca, sa economiseasca, sa spele vasele, sa faca de mancare, curatenie si sa nasca/creasca/educe copilul; trebuie sa fie prietena, mama, iubita, amanta, actrita porno si profesoara in acelasi timp. Lista poate continua, sexul masculin conoaste.

Atunci cand faci comanda de asa ceva, sanii s-ar putea sa fie cam mari/tari/reci/mici/strambi, mancarea seaca si amanta a altcuiva. Este pacat, nu?

Fiecare barbat isi alege un tip de femeie, si pana ajunge sa pastreze una singura, este posibil sa ajunga sa le incerce pe toate. Ma intreb...ce tip ar alege...

Un comentariu:

Totusi iubirea... spunea...

Foarte interesant blogul! Imi place. Trateaza aceeasi tema ca si blogul meu, vasta si minunata tema a iubirii.
Va astept sa discutam si la mine pe blog, la adresa
http://www.totusi-iubirea.blogspot.ro/