Cauta...

14 martie 2008

Zidul dintre voi


Pfff! Si tu chiar crezi ca-i pasa! Chiar te amagesti cu gandul asta... Nu intelegi ca te-a uitat, ca a sters toate amintirile? Chiar nu te poti resemna? Te gandesti ca poza ta mai sta pe noptiera in rama? S-o crezi tu!
Poza ta a ars de mult in semineul in fata caruia va sarutati plini de pasiune. Si totul a ramas doar o iluzie. De ce? Pentru ca acel ceva, numit suflet s-a inchis si acea chestie, numita inima a incetat sa mai bata pentru tine, a inceput sa bata pentru lucruri ce conteaza cu adevarat, precum viata.
Viata ei e frumoasa si fara tine, sa stii! Fotoliul cel vechi si prafuit din fata semineului este la fel de comod si fara tine.
Desigur, viata ei nu este la fel fara tine, nu mai este atat de mizerabila, este mult mai buna. Lucrurile de care ar trebui cu adevarat sa-i pese, acum o intereseaza. Ciudat.
Sa nu te superi pe ea, sa nu prinzi ranchiuna, este vina ta, nu a ei. Acum regreti, stiu, dar mai tarziu o sa te bucuri ca ai lasat-o sa-si traiasca viata cu altcineva, cineva mai bun decat tine. O sa fii fericit ca nu ai implicat-o in mizerabila ta viata. Las-o sa se bucure de libertate, de viata!
Nu ma intelege gresit, dar esti un prost! De ce nu incerci sa te schimbi si sa-o recapeti?! Crezi ca daca nu-i pasa nu te mai iubeste? Te inseli! Gandeste-te bine!

2 comentarii:

kiki spunea...

asta e foarte misto :P

BoobooSmile spunea...

ma foarte caracterizeaza..cam asa se intampla sau o sa se intample :))
oricum..indiferent ce face..eu tin la el :D