Cauta...

19 ianuarie 2009

Seductia dintr-o privire...



Era vara, se aflau intr-un parc. Nici nu mai conteaza ce parc. El o priveste in ochi, si de acolo porneste totul.
Toata povestea incepe in momentul in care privirile se ciocnesc intre ele, iar sufletul devine o tinta, una vulnerabila. Pana si florile, iarba si copacii au simtit atractia dintre ei doi. Tentatia de a fi impreuna...
Apoi, privirile s-au despartit, ochii lui parca o cautau pretutindeni, iar ea cauta acei ochi in care vazuse o mare de sentimente, un ocean de emotii, un Univers de iubire. Nu i-a mai gasit. Parea ca a pierdut acea privire pentru totdeauna. Acei ochi negri ce o bantuiau in fiecare zi, pe care ii vedea in fiecare clipa: cand se uita in oglinda, intr-o fotografie, in reflexia din apa. Devenise o obsesie.
Pana intr-o zi, cand se afla la metrou. El o tinteste dintr-o privire, si o loveste acolo unde doare cel mai tare. El se urca in metrou, iar ea, dezamagita, isi freca mainile si isi musca buzele ,gandindu-se doar la ochii negri.
Vara trecuse, si venise toamna. Ea plangea , iar ploaia batea in geam, si parca incerca sa-i spuna ceva. Satula de sioaiele de apa, s-a ridicat, pentru a trage perdeaua. Dar, in fata casei sale, erau acei doi ochi negri, care o priveau adanc, plini de pasiune si dorinte arzatoare.
El a zambit pentru prima oara. Inima ei incepuse sa bata din ce in ce mai tare. Si-a tras o haina pe ea, si a coborat in graba. Dar el nu mai era. Visele-i erau spulberate.
A trecut si toamna, prietenii ei erau ingrijorati. Dar el? El cum se simtea? Era la fel de trist, dar in acelasi timp iingropat in griji si probleme. Si el visa doar ochii ei, doua boabe de safir, erau cei mai verzi ochi din Univers.
Dupa o vara trista, si o toamna dezamagitoare, cei doi nu se mai gandeau unul la altul, deoarece "ochii ce nu se vad, se uita". Dar nimeni nu a spus ce se intampla cand revezi ochii. In acelasi parc, pe aceeasi data, dar in iarna, acelasi parc, acelasi loc, la fel ca prima oara, acei ochi uitati se intalnesc din nou. Buzele isi zambesc agitate, iar trupurile se apropie, facandu-si loc prin multimea de fulgi.
In acea zi, mainile lor s-au atins prima oara, trupurile lor s-au apropiat, iar buzele s-au contopit intr-un simplu sarut. Un sarut ce aveau sa-l tina minte toata viata...
De atunci, ei nu s-au despartit niciodata. Ochii lui nu o mai urmareau, pur si simplu o priveau, mainile ei nu se mai frecau una de alta, se legau de ale lui, iar muzele nu se mai muscau, ci il sarutau cu pasiune...

O simpla privire, doi ochi simpli, dar pentru ea sunt speciali. Pentru ea nu sunt niste ochi negri oarecare, sunt acei ochi negri, ochii lui, pasionali, seducatori, de care s-a insragostit din prima zi.
Tu crezi in dragoste la prima vedere?






7 comentarii:

Anonim spunea...

O privire, un zambet, un gest.:D:D:D Te poti indragosti usor sau baiatulpotrivit pentru tine trebuie sa te cucereasca dupa nenumarate intalniri si discutii? Cat dureaza de fapt dragostea la prima vedere?:D:D:D
:>:>:>:























alinutza

Paula spunea...

Anonim [adica Alina:)) ]
Dragostea la prima vedere dureaza "o privire". Cat dureaza o privire? Cat de mult rezisti sa te uiti in ochii lui:)

Anonim spunea...

"Nu l'am vazut niciodata,;)) nici macar nu e "genu' meu", dar e suficient un zambet:D sau o privire ;;)pt. ca viata sa mi se schimbe...:X:X:X"


























alinutza:X

MetaMorph spunea...

Mi se pare ca asta e o discutie intre fete. Deranjez? :))

Paula spunea...

No, mi-a placut comm Alinei, am tinut sa ii raspund;)):>
Cum sa deranjezi? Niciodata:))

Anonim spunea...

Foarte frumos ai povestit, felicitari. Da, eu cred in dragoste la prima vedere si mai cred ca atunci cand iubesti nu mai conteaza nimic. :)

Anonim spunea...

anonim spune ca nu deranjati:)))...ma refer la "MetaMorphic"