Cauta...

17 februarie 2009

For my dearest friend, Kiki:)

O sa incep scurt si direct: esti una dintre cele mai tari tipe dintre cate zeci, sute, mii oi cunoaste eu. Esti prea de treaba, te cunosc de opt ani si stiu ca o sa ramai aceeasi Kiki toata viata ta.
Ai acel zambet specific tie, care ma face mereu sa pufnesc in ras. O sa ramai o persoana speciala pentru mine pentru totdeauana.
Si cate amintiri avem impreuna...
Mai tii minte cand ne-am batut cu pixuri si am ajuns sa ne mazgalim pe maini mai rau ca pustii de la gradinita? Sau de cate ori am vazut tipi draguti pe strada, si ne uitam una la alta, parca incercand sa dovedim ca nu suntem tembele. Si mai stii cand am fost in excursie, si ne-am batut cu sticle in autocar cu Vladut si Neagu? Sau in ora de chimie, cand ne-am gadilat pana a inceput si profa sa ne gadile? Sau cand dansam in curtea scolii? Si cand imparteam acelasi sandwich pentru ca ne era prea foame? Si crezi ca o sa uit ca azi ai impartit baclavalele cu mine? Si ca m-ai luat in brate si mi-ai spus: "pacat ca nu e persoana care trebuie!". Si crezi ca o sa te las vreodata balta? Dude, esti Kiki! Faci cele mai reusite fotografii la nimereala, si intri mereu in belele. Si ma iei si pe mine cu tine, ma bagi si pe mine, dar tot tu ma scoti, nu?
Si ce daca nu o sa mearga cu el? Da, stii la cine ma refer! Iti place, si asta e! Este doar un tip...nu merge cu el, vine urmatorul...Esti Kiki si eu te iubesc. Doar tu stii sa zambesti in acel fel, doar tu stii sa ma trezesti in ora de emgleaza, doar tu stii sa imi dai sfaturi de ma baga si mai mult in ceata, esti singura persoana pe care o las sa imi deseneze cu pixul pe mana. La orice chestie tampita pe acre o spun [si stii si tu ca spun multe chestii tampite] imi raspunzi cu un "you have issues" categoric:)). Kiki, you're a freack, I'm a freack! Noi suntem, frate!
Si in plus, el nu stie pe cine are acolo, nu stie cine e Kiki, si poate nu o sa afle niciodata! Sau poate...

Polly loves you long time! Never forget that!

2 comentarii:

Kiki spunea...

vaaaai cat de draguut >:D< te iubeesc paula :*

Anonim spunea...

bv foarte frumos ai povestit, este important sa ai un prieten bun in viata, marea majoritate se schimba odata cu trecerea timpului dar mai sunt si exceptii. va doresc sa va intelegeti cat mai bine! ;)