Cauta...

25 aprilie 2010

Trei destine, o singura viata.


Trei zile, trei parti, trei distractii, trei caderi de calciu, trei pahare, trei jocuri, de trei ori mai multe locuri, trei bataturi, trei nopti, trei vise, trei necunoscuti. Trei.


Cu toate astea, as avea nevoie de o singura viata noua. Nu de trei.
As vrea sa pot sa aleg intre stanga, dreapta, si drept inainte.

Mi-as dori sa reusesc. Sa nu ma mai dau pe mine la o parte pentru altii.
Doar ca...Atunci cand ii vad pe cei din jur ca sunt multumiti de mine, si ca reusesc cu ajutorul meu, ca se bucura pentru sprijinul oferit de mine, nu-i pot lasa.
Totusi...Vreau sa fac ceva pentru mine. Nu am mai castigat de mult, nu am mai dat un cos de ceva vreme, iar inelul a ruginit de la ploaie.

Cineva apropiat se indoieste de prietenia mea. A doua oara...A treia oara deja se umple paharul. Si nu stiu daca voi mai fi in stare sa-l golesc. Pentru ca nu ma asteptam! Pot si eu sa reprosez...Este usor sa arunci cuvinte si sa torni lacrimi la telefon. Este usor sa faci pe victima. Este usor sa ataci prin defensiva. Este usor sa faci sa para ca-ti pasa mai mult decat mie. Este usor sa ma faci sa ma pierd cu firea. Este usor sa ma inveselesti. Este usor sa ma faci sa par ca am cazut in plasa. Este usor sa faci multe lucruri. Dar, apare o problema.
Este greu sa-mi recastigi increderea. Este si mai greu sa-mi recastigi prietenia.
Vezi tu? Acum eu fac pe victima...:)

Un comentariu:

Anonim spunea...

o sa fie bine..>:D<
mi`e dor de tinee mah..
mi'e dor..
[bubu->alina]