Cauta...

28 septembrie 2010

7 pacate...


1. Tu nu iti dai seama...Esti afectuos, amuzant, si iti place sa ma privesti. Gesturile acestea, care noua ni se par normale, ei nu i se par. Incearca sa-ti dai seama ca iubirea nu invinge chiar orice.

2. Si ce daca am avut o parere proasta la inceput? Pai da, esti de treaba...Aparentele uneori insala, prima impresie nu este intotdeauna cea corecta...Uneori cand suntem noi, parem ceea ce nu suntem, si cand ne ascundem, de fapt ne deschidem mai mult decat ne imaginam.

3. Te iubesc. Momentele grele apropie doua persoane mult mai mult decat lucrurile bune...Cat o sa dureze, nu stiu, si nu ma intereseaza. Traieste pentru tine, si apoi pentru cei din jurul tau...Mereu alaturi.

4. Esti intre doua extreme destul de bizare pentru mine. Ne intelegem, ma bucur ca ne-am cunoscut dar imi pare rau de anumite lucruri din toata treaba asta. Poate o sa incerc sa nu mai fiu atat de sceptica.

5. Dupa atat timp am ajuns si aici...Deja ma simt normal, pentru ca nu e prima oara cand mi se intampla acest lucru...Inapt este cuvantul potrivit? Sau dulce?

6. Esti simpatic ma, esti de treaba, dar incearca sa faci ceva cu privirea aia...Stii tu la ce ma refer, vreau si eu sa ma simt in largul meu langa tine...Poti incerca?

7. Imi place...Si abia astept sa se intample anumite lucruri, sa fie asa cum vrei tu sa fie, sa facem ce stim noi mai bine, ce ne place noua cel mai mult. Sa mai avem noptile alea albe, si zilele alea...Si o sa fie bine. Sper. Cred.

Niciun comentariu: