Cauta...

25 februarie 2009

Ce zi de 25 februarie



Ziua de azi a foat foarte draguta si lacrimogena.
Am impartit 80 bomboane in stanga si in dreapta si am primit bani de pe la rude si prieteni de familie. Pentru ca nu prea ma intereseaza asta [sincer nici nu situ cati bani am in total:|] vreau sa vorbesc despre ce ma intereseaza cu adevarat.
Am primit de la Gratzy si Pishcotzel un minunat ursulet "Me to You", pe care l-am poreclit tot "Pishcotzel" :)). Acest cadou m-a impresionat enorm, nici nu va puteti imagina cat de fericita sunt pentru lucruri marunte...pentru mine sunt mai mult decat chestii materiale...
Al doilea cadou semnificativ este o felicitare. Ador felicitarile...Mi se par cel mai bun mod prin care poti arata cuiva ca tii la el...Si ceea ce era scris inauntru a fost si mai profund...:)
Tin sa mentionez ca toata ziua am purtat inimioara de la Kiki, pe care am scris SWEET SIXTEEN si OFFICILLY 16 :))
Chiar ma simt foate bine, ma simt "implinita" si imi iubesc ursuletul mic si pufos, care apropo, are tricou galben cu roz, pe care este imprimat un "Happy Birthday" si are si o steluta bleo in drapta.
Ma simt inca un copil imatur...
Am selectat 3 sms-uri din cele peste 200 pe care le-am primit [mi s-a blocat si telefonul iar, fratilor:|] si as vrea sa le impartasesc cu voi:x :

"Nu mai stiu daca a fost ieri sau azi ziua ta, oricum La multi multi ani!"

"La multi ani! Dai un vin fiert,pustoaico! Ahhh, te iubim toti si ramai aia mica a noastra mereu, sa nu uiti, da? Sa nu te schimbi niciodata, sa ramai Polly aia care si-ar da viata pentru prietenie, pe care nu o vom uita niciodata si va ramane acolo, in poza aia funny din Tineretului:)) Multa sanatate si tooooate cele bune! Vali si Bogdan "

"Bai, Polly! Azi e ziua ta:x:x:x Nu te-am mai vazut de un car de ani! Sa fii sanatoasa, si sa ai parte de bucurii cu galeata! La multi ani!"




7 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani polly >:D< :*

Si pentru noi, a fost o zi minunata pentru ca am realizat ca prietenia noastra este adevarata si de o valoare inimaginabila :) sa ne traiesti ! >:D< >:D< >:D<

La multi ani ! inca o data, si multa sanatateee

P.S. chiar nu ai numarat banii? =)) *glumesc

Paula spunea...

Nu, nu i-am numarat, pe bune:))
Vine mama cu niste plicuri la mine cand vin de la scoala...si face: asta de la x, asta de la y si eu:aha, ok...pune-i in sertar si ii luam vineri cand mergem sa imi iau telefon. Chiar nu stiu cati sunt
Si ms >:D<

Anonim spunea...

ursuletul ala nu cumva e ursuletul lui Bug???? :)))

Anonim spunea...

in concluzie
sa stii ca te iubim maaa si ne bucuram ca te'ai bucurat =))).
sa ramai polly a noastra mereu ce naiba

pentru inceput
tinem la tine >:D<



=))))))))))))

Anonim spunea...

hepi bardei tu iu >:D<
faci cinste ;)
si eu tin foarte mult la toate chestiutele ( fie ele cat de mici) pe care le primesc :X

MetaMorph spunea...

La mul... stii tu. :D

Anonim spunea...

Sa ai sanatate....restul vin de la sine :)


La Multi Ani ! :D