Cauta...

30 aprilie 2009

Sfarsitul lui aprilie...ce chestie!


Nu am mai scris de ceva vreme si azi, asa, ca de sfarsit de luna as vrea sa povestesc blogului meu ce am mai facut in ultima vreme.
Ei bine, au inceput sa se adune tot mai multe gunoaie in capul meu, care am impresia ca este ca o groapa de gunoi [de mentionat "groapa de gunoi", caci deseurile ce ajung aici nu sunt bio-degradabile si nici nu se recicleaza saracele...]. Nu ma simt bine, nu ma simt in stare de nimic, afisez acelasi zambet fals in fiecare zi, par fericita si vesela, probabil am momentele mele. Lumea ma descrie ca pe tipa aia care rade constant, sau tipa care mereu zambeste, rade la bancuri seci:D etc.
Vreau o schimbare! Stiu, vreau vacanta, vreau libertate, poate Stefan are dreptate, poate imi lipsesc prietenii, caci nu prea ii mai simt aproape [si sincer, nici nu mai vreau sa aud de cativa dintre ei], poate singurele clipe in care ma simt si eu bine sunt cele de dupa scoala [cam juma de ora pe zi] sau weekend-urile [care au si ele partile lor proaste].
Nu e normal, un om nu trebuie sa fie asa, stai! Eu nu sunt asa, de fapt asa ma simt, dar ma port diferit. Daca ma simt intr-un fel, dar maport instincitv altfel, inseamna ca nu sunt in acel fel; sunt sigura de asta.
Si acum inchei, deja e prea mult pentru o zi, saptamana, luna, ce-o fi ea! Hai ciao!

2 comentarii:

Steffanner spunea...

Sfarsitul lui Aprilie...

worsakeend spunea...

vezi ce-ti doresti..ca..se poate indeplinii :))

schimbarile..umm..au si partile lor bune..dar nu totdeauna..