Cauta...

24 iulie 2014

Slaba de inger

Dragul meu,
Banuiesc ca ai uitat, sau ai omis sa-mi spui ca in delegatie nu ati fost singur...i.
Mi-am dat seama abia acum...stai jos si lasa-ma sa-ti explic...lasa cuvintele de pe foaia asta sa-ti explice!
Aseara te-am visat, si te-am visat asa cum am facut-o de nenumarate ori...frumos si bland, iubindu-ma, din cap pana-n picioare. M-am zvarcolit in somn, si stiu asta pentru ca am urme pe maini si picioare. M-am agitat toata noaptea, pentru ca nu ma iubeai pe mine, ci pe ea! O trageai de par si o zgariai pe spate, o apucai de coapse ca un animal care si-a prins prada, si o sarutai pe piept ca si cum nu mai facusei asta niciodata.
S-a vandut in cel mai ieftin mod, iar tu ai fost prostul care a cumparat-o de la "lovite". Nu are nici asigurare, nici casco, iar tu ai dat in ea fara permis, si dupa accident a fugit! Se vinde altuia acum.
Am sa o fac si eu...de maine ma scot la vanzare. Nu o voi face pentru bani...nu am nevoie. Nici pentru obiecte materiale - astea-s tot pe bani. Ma voi vinde in schimbul placerii...o sa simt atat de multa placere, incat o sa uit ce inseamna durerea. Tu nu vei cunoaste niciodata aceasta senzatie. Ma voi vinde pe durere...pe cea pe care o vei simti tu cand va intra cu totul in mine. Si o sa-mi placa!
Dragul meu, nu te ridica. Probabil ca nu se va mai ridica nimic pe langa tine, in orice caz...ai baut paharul de apa de pe masa, nu? Stiam. Stresul iti provoaca sete.
Nu o sa doara deloc...fizic.
Abia astept sa ma revezi. Si o sa am grija sa ai cea mai buna priveliste...
Cu toata dragostea,
O femeie inselata.

Niciun comentariu: