Cauta...

18 martie 2009

Un weekend frumos, o saptamana placuta

Astazi este miercuri, ziua de mijloc a saptamanii lucratoare si deja m-am plictisit. Vreau sa vina vacanta de vara, am nevoie de o pauza...
Weekend-ul trecut am fost in excursie, pentru doua zile am uitat de viata de Bucuresti, m-am eliberat de probleme si am respirat adanc niste aer de Olanesti. Si fost un weekend genial, de la bancuri, rau de masina si apfelsaft, la mancare nasoala, farse la telefon si sarituri prin balcon. Ei bine, asta a fost sambata mea, plina de vizite prin toate locurile in care mai fusesem deja de 3-4 ori: Manastirea Horezu, Pestera Muierii, Manastirea Polovragi.
Duminica a fost grozav, ne-am plimbat o leaca prin oras,
am fost si la izvoarele cu apa, cica sanatoasa...Apa aceea mirosea a oua, fiecare izvor avea minim 30 substante chimice necunoscute, si nu stiu ce om ar putea rezista cu apa aia, desi se fac tratamente pe baza ei.
Dupa ce am plecat din Olanesti, am ajuns in Rm. Valcea, am vizitat si Casa memoriala a lui Anton Pann, desigur, nu am mai intrat ca o vasusem deja:)).
Apoi ne-am plimbat in voie prin mall, apoi am fost cu Stefan, Serban si Ioana il Bila, si ne-am cumparat inghetata la cutie, lingurite de unica folosinta si bomboane cu rom. Eram singurii oameni care amncau inghetata strada din cutie, si de bomboanele alea ce sa mai spun, le ador.

Zilele astea au fost foarte misto, mi s-au intamplat atat de multe, printre care am dat de o melodie foarte tare, T.I. si Justin Timberlake-Dead and Gone. Nu stiu daca e veche, noua, sau chestii de genul, dar imi place. :)

4 comentarii:

MetaMorph spunea...

Si cea mai tampita intrebare pe care pot sa ti-o pun ar fi daca te-ai distrat. :D
Da, piesa aia e veche. :P

Anonim spunea...

totusi...substantele alea 30 necunoscute de om ii fac pe aia asa puternici si tineri :>

ar trebui sa incerci...ori mori...ori traiesti 1000 de ani =))

Anonim spunea...

ce bine e sa ai o zi buna :D

Paula spunea...

MetaMorph: m-am distrat fff mult:))
Ionut: se fac tratamente cu apa aia, injectii in fund gen...sau pur si simplu o bei. Dar cel mai bine e sa iti recomande un medic izvorul din care sa bei.
Inca o chestie, daca ai probleme cu fierea, nu e bine sa bei, ca faci criza de fiere de la miros si gust.:)