Cauta...

4 mai 2010

Vis rebel


Se invarte printre perne, strangand cearsaful sub el. Simte cum se sugruma singur intre perne si saltea, insa nu ezita sa se autotortureze. Simte respiratia ei pe gat, si nu mai are rabdare. Se intoarce de pe o parte pe cealalta, arunca pilota cu picioarele, inspira adanc, pana ce parfumul ei ii penetreaza simturile, strange pumnul si loveste grilajul de fier forjat pana-i da sangele, toate acestea inconstient.
Orele se scurg, iar el este in aceeasi stare. Ud, fantezist, avand fiecare simt incitat de...ea.
In zori se trezeste cu dureri incredibile, simte cum muschii se contracta la orice ciripit de vrabie. Cu greu se ridica din pat, isi ciufuleste parul si se intreaba ce este cu dezordinea din camera si cum de mana lui sangereaza. In drum spre baie se loveste de frigider, se impiedica de firul prelungitorului, ridica in sictir colacul wc-ului, la sfarsit nici nu se mai obosete sa-l lase jos...Oricum ea nu mai era sa-i reproseze acest gest flegmatic.
Se spala pe dinti, fara a se uita in oglinda, isi umezeste fata si se da cu spuma de ras. Ii place sa se barbiereasca...Stie ca pielea fina o atrage...Se spala pe fata, si se indreapta spre dus. Lasa apa fierbinte sa-i curga pe trup precum cascada se prelinge pe munte. Nu-i pasa ca il ustura pielea, important este ca orice urma de sudoare din noaptea precedenta sa se stearga. Foloseste gelul de dus cu cea mai intensa aroma. Iese din dus, isi incolaceste un prosop oarecare peste bazin, si se intoarce in camera. Dupa ce face ordine, trage ce gaseste pe el si se aseaza pe marginea patului. O vede pe ea, simte cum palmele ii transpira , isi incordeaza bratele, iar apoi, trecandu-i un singur cand prin minte, se relaxeaza, se intinde pe pat si...A pierdut-o pentru totdeauna.

2 comentarii:

Anonim spunea...

"acum nu mai suntem NOI,acum suntem TU si EU..."
:(bubu[;x]

Anonim spunea...

...pt ca at cnd te indragostesti de cnv, simturile nu pot acapara decat esenta persoanei iubite. asa-i?
[ma regasesc in cacatul asta:) ]




.A