Cauta...

11 februarie 2010

Infect!


Traiesti.
In elementul tau infect, acela ce nu coincide cu apa, pamantul, aerul sau focul. Unicul lucru care te face special este imposibilitatea ta de a te incadra in normal. Apa e prea uda, focul e prea uscat, pamantul e prea mare, iar aerul este mult prea complex pentru tine.
Ei bine, personalitatea ta dezolanta ma lasa fara cuvinte, iar felul in care iti expui din ce in ce mai mult mizerabila fata pe care pana acum inteleg de ce ai evitat sa o arati celor din jur, ma face sincer sa ma gandesc daca nu cumva asa esti tu de fapt.
In jegul tau infect, doar miselia si lasitatea te mai ajuta sa supravietuiesti. Vrei sa scapi, sa lasi toate sentimentele repugnante in urma si sa te gandesti sincer si la ascendenta,pentru ca singur ai observat ca orice faci te duce in jos. Jos, in acelasi vis patat din care ai plecat.
Dai cu pumnul in perete, mahnit de toti oamenii insolenti din jurul tau, de indiferenta tuturor persoanelor carora o data le-ai oferit sprijin. Pana si tu ai recunoaste ca ai facut-o din interes! Si acum ca esti constient de faptul ca lucrul de care ai fost interesat, ti-a scapat printre degete, si s-a scurs usor ca noroiul ce ti-a manjit sufletul de durere. Si nu vei reusi sa-l obtii niciodata.
Esti jalnic. Si poate...poate asa ai fost mereu!
Da, m-am folosit de tine. Am avut dubii, am prins incredere, ti-am studiat fiecare segment inghetat al mintii, l-am topit, l-am solidificat, si i-am schimbat proprietatile, am inteles, m-ai dezamagit, m-ai ranit, si apoi am descoperit partea tiranica din tine. Exact ca in momentul in care elevul isi intrece mentorul, si apoi se intoarce impotriva lui. Pentru ca doar cineva mai bun decat tine te va putea opri. Ei bine, sunt mai buna decat tine. Nu ma crezi? Incearca-ma!


2 comentarii:

a spunea...

Sa stii ca sunt cu ochii pe tine, da? :)
Cu drag!

Paula spunea...

Si eu te iubeeeeeesc, da? :x:x:x