Cauta...

26 ianuarie 2010

Analize tata...ca o viata avem!

Te trezesti la ora 6.oo ca la 6.50 sa ajungi la usa clinicii, care se deschide la 7.00. Stii foarte bine ca programul medicului incepe la ora 8.00, dar tu trebuie sa ajungi acolo mai devreme, doar in caz ca jumatate din cartierul Tineretului se decide brusc ca trebuie sa mearga la medic in aceeasi zi cu tine.
Ajungi acolo, intri intr-un final, si astepti la parter, pentru ca la etaj se dezinfecteaza, ca in fiecare dimineata.
Apoi ajungi sus, unde te asezi pe un scaun incomod, in fata cabinetului, si desi tu ajunsesei acolo cu o ora inainte, toti pacientii care vin intra inaintea ta pentru scurte conversatii, consultatii, spagi, mite, recoltari, vaccinari etc.
Ajuns in cabinet ii spui asistentei ca vrei o analiza, pe o anumita specializare. Pentru ca se apropie ziua ta, de ce sa nu-ti faci toate anlizele anuale? Cele gratuite. Alea care te costa 80 lei.
Dupa ce iti sustrage usor patru eprubete de sange, te roaga sa nu te ridici. Stiind ca tu nu ai probleme, te ridici in picioare. Medicul se mira cum de nu esti ametit, si te obliga sa stai pe un scaun. Tu stii foarte bine ca nu ametesti, lesini, cazi, intri in coma de la o nenorocita de recoltare de sange! Dar il asculti. Cum e aia, nu faci ce face popa, faci ce zice popa! Cam asa si la doctor.
Astepti tramvaiul 19 in frig si ajungi la 8:30 acasa, injurand toata organizarea: de la ministerului sanatatii, pana la femeile de servici din policlinici.

Si pariez ca o sa-mi iasa si de data asta analizele foarte bune. Ha, sa le dau eu peste nas! :)):))

Niciun comentariu: